بایگانیهای پادکست صوتی - پایگاه خبری تحلیلی حاشیه خبر
22آذر
چطور باید اخبار جعلی را شناسایی کنیم؟ روزانه بسیاری از مردم قربانی شایعات میشوند. در رادیو حقوقی ایمنا، چند روش ساده برای شناسایی این نوع اخبار و مجازات نشر خبر کذب را نیز طبق ماده قانون ۶۹۸ برایتان معرفی میکنیم.
29تیر
بسیاری از دانشجویان، اساتید و کارشناسان مسائل آموزش عالی، از حال و اوضاع ناخوش این روزهای رشتههای علوم پایه سخن میگویند. نامگذاری امسال به نام سال جهانی علوم پایه، فرصت مناسبی برای رسیدگی و تلاش بیشتر برای رفع مشکلات علوم پایه در کشور است. در این قسمت از پادکست صدای دانشگاه، درباره حال ناخوش علوم پایه صحبت کردهایم.
09خرداد
۲۲۶ سال پیش، درست در نیمههای ماه می، «ادوارد جِنِر» برای اولینبار، با مایه آبله گاوی، یک کودک شش ساله را در برابر بیماری آبله، ایمن کرد؛ کاری که هرچند از مدتها قبلتر تجربههایی درمورد آن اتفاق افتاده بود، اما آغاز راهی بود که شاید نجاتبخشترین تجربه پزشکی بشر را رقم زد. در این قسمت از پادکست خردهروایتهای ایسنا، قصه چند قرن تلاش بشر برای زنده ماندن را مرور میکنیم؛ قصه واکسن.
28فروردین
در شرایطی که نمیتوان منکر نفوذ شبکههای مجازی در بین اقشار مختلف جامعه بویژه جوانان شد، شبکههای مختلف رادیو و تلویزیون که در حوزه تولید محتوای علمی و آموزشی فعالیت میکنند، چقدر در جذب مخاطب موفق بودهاند؟ آیا این برنامهها نقشی در افزایش سواد علمی جامعه داشتهاند؟ در این شماره از پادکست صدای دانشگاه، دیدگاه دانشجویان در مورد برنامههای علمی و آموزشی رادیو و تلویزیون را جویا شدیم.
15بهمن
در هزارتوی تاریخ بشر حاکمان بسیاری بر مردمانشان حکمرانی کردند، از آنها بسیار شنیده ایم و خوانده ایم اما، بسیار بودند امپراتوری هایی که در این هزارتو گُم یا فراموش شدند.
من احمدهاشمی هستم و در اپیزود ششم پادکست مورخ به سردبیری نازیلامرادی، از میان کتیبه های خاک گرفته هزارتوی تاریخ بشر، در پی پیدا کردن تمدن های گمشده هستیم.
نوش گوش هاتون!!