دانوش صالحی :
این اتفاق در حالی رخ داد که کارلوس کیروش امید زیادی به کسب حداقل امتیاز از این رقابت را داشت و با ترکیبی کاملاً تدافعی و احتیاط آمیز به اشتباهات فردی بازیکنان حرفه ای انگلستان و تجربه بالای لژیونرهایش دل خوش کرده بود اما بازی بدون عیب و نقص انگلیسی ها خیلی زود اختلاف فاحش سطح فوتبال حرفه ای لیگ ۲ کشور و برتری مطلق کلاس فوتبال جزیره بر لیگ به ظاهر حرفه ای ایران را نمایان کرد و در همان دقایق نیمه نخست جزیره نشینان موفق به گشودن دروازه تیم ایران شدند . اتفاقی که تا پایان بازی ۵ بار دیگر نیز تکرار شد و تیم ایران فقط توانست در ۲ حمله گلهای تیم انگلستان را که البته یکی از آنها هم در خطای پنالتی آخرین ثانیه های بازی حاصل شد پاسخ دهد و بازی با نتیجه شگفت آور و باخت سنگین و دهشتناک ۶ بر ۲ تیم ملی ایران برابر تیم انگلستان به پایان رسید .
این شکست سنگین ترین شکستی است که تیم ملی ایران در ادوار جام جهانی متحمل شده بود. پیش از این بازی سنگین ترین شکست ایران به جام جهانی ۱۹۷۸ باز می گشت که ایران برابر پرو با نتیجه ۴ بر یک شکست خورده بود.
اتفاقی تلخ که شاید باید گفت این شکست، آه اسکوچیچ سرمربی موفق و پیشین تیم ایران بود که در این شب سیاه فوتبالی، دامن کارلوس کیروشی که صندلی او را غصب کرده گرفت و باعث شد تحقیرآمیز ترین نتیجه تمام ادوار حضور تیم ملی ایران در جام جهانی رقم بخورد .