به گزارش حاشیه خبر، مهرداد جمشیدی در گفتوگو با ایرنا، در خصوص وضعیت ورزش گلف در سالی که گذشت خاطرنشان کرد: یکی از چالشهای رشته ورزشی گلف، هزینه ادوات و تجهیزات است که برای رفع این مشکل، طبق برنامه سهمیهای برای هیئتهای استانی در نظر گرفتیم که شامل مانند ادوات گلف، توپ و تجهیزات لازم است و در اختیار آنان قرار دادیم تا رایگان در اختیار مخاطبان قرار دهند.
وی ادامه داد: در بحث رشتهها و انجمنهای تابعه، در مورد مینی گلف که اولین انجمنی است که به فدراسیون ملحق شد و سازوکار جهانی و مسابقات و قوانین مجزا دارد تلاش کردیم هزار و سیصد میدان مینی گلف در قالب سایتهای مختلف در استانهای مختلف اضافه کنیم و توانستیم جامعه مخاطب و علاقهمندان خاص این رشته ورزشی را در این موضوع اغنا کنیم.
دبیر فدراسیون گلف با تأکید بر اینکه همچنان این روند در حال افزایش است و در هر فصل تعداد میادین زیاد مینی گلف در حال بهرهبرداری است، تصریح کرد: هدف این بازی طبق تعریف فدراسیون جهانی مینی گلف، ورزشی برای افزایش خونسردی، تمرکز و قدرت تصمیم بازیکنان است به همین دلیل تعداد زیادی پرتابلهای مینی گلف را تهیه و توزیع کردیم که در مساحت ۳ متر قابلاستفاده است.
جمشیدی با یادآوری اینکه در بحث توسعه زیرساختهای سایر انجمنهای رشته گلف همچون وودبال، کروکت و بهکاپ هم سعی داریم در تمامی فضاهای عمومی امکان استفاده از آنها وجود داشته باشد، اظهار داشت: فعالیت در رشته وودبال که یکی از رشتههای زیرمجموعه گلف و ورزشی پارکی است که کرسی بینالمللی دارد هم را در ۱۶ استان توسعه دادیم؛ رشتهای است که مورد اقبال قرار گرفته و علاقهمندان خاص خود را دارد.
وی ادامه داد: در مورد رشته کروکت هم که رشته تازه و ورزشی مفرح خانوادگی است که مسابقات رسمی در بعد قهرمانی و همگانی هم دارد، ادوات آن تهیه شد تا در زمین چمن پارکی هم قابلانجام باشد. در مورد گلف ایرانی که مبتکر آن بهنام آزاد است که گلف را ایرانیزه کرده و انجمن رسمی آن زیر نظر فدراسیون گلف فعالیت دارد هم تلاش کردیم در فضاهای چمن مصنوعی و مینیفوتبال قابلاستفاده باشد. خوشبختانه بانوان بیشتر مخاطب این رشته هستند و ادوات سنگینی ندارد و مخاطب پرطرفداری دارد.
دبیر فدراسیون گلف با تأکید بر اینکه همه این موارد ساخت زمین، توزیع ادوات، برگزاری جشنوارههای مختلف، جذب مخاطبان و سایر موارد باعث شد در امر توسعه همگانی موفق عمل کنیم، خاطرنشان کرد: سال گذشته، باتوجهبه ارسال ادوات رایگان به هیئتهای گلف استانهای سراسر کشور جهت توسعه فضا و تجهیزات رشته گلف و مجموعههای تابعه (مینی گلف، وودبال، کروکت و بهکاپ)، انجام رویدادهای عمومی، برنامهریزی، ظرفیتسازی و نیز فرهنگسازی مناسب در بخش توسعه ورزش همگانی، در بین ۵۲ فدراسیون، رتبه هفتم را کسب کردیم.
وی با یادآوری اینکه گلف شاید مقداری از نظر زیرساختی امکان همگانی کردنش کم باشد اما در رشتههای تابعه میتوان این کار را انجام داد، اظهار داشت: در صددیم که در سال ۱۴۰۲ این رتبه را ارتقا دهیم. کسب این رتبه برای رشته فوتبال، بدمینتون و غیره طبیعی است به دلیل اینکه رشتهای همگانی هستند؛ اما در مورد رشته گلف که در ایران با تابوی اعیان و اشرافی بودن دستوپنجه نرم میکند حکایت از میزان فعالیت فدراسیون گلف دارد که توانسته تابوی لاکچری بودن را از گردن این رشته بردارد.
جمشیدی تصریح کرد: تقویم اجرایی فدراسیون در سال ۱۴۰۲ در حال نوشتن است و پیشبینی میکنیم سال پررویدادی پیش رو خواهیم داشت؛ تمام تلاش خود را به کار میبندیم که تعداد رویدادهای ورزشی در بحث همگانی، آموزشی و مسابقات افزایش دهیم.