به گزارش حاشیه خبر، سامان بهادری در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: هیات گلف خوزستان طی ۲ سال اخیر زیر نظر سرپرست اداره می شود و باتوجه به این که برگزاری مجمع انتخاب رئیس جدید هیات به دلایل نامشخص به تعویق میافتد، اهالی این رشته در بلاتکلیفی و سر درگمی بسر می برند، موضوعی که برای رشته ای با بیش از ۱۰۰ سال قدمت در خوزستان زیبنده نیست. متاسفانه نه کسی حمایت می کند و نه کسی رغبت دارد که برای رییس شدن وارد عرصه انتخابات شود. انتظار داریم آقای بنی تمیم از دبیر مجمع عمومی این هیات بخواهد مراسم انتخابات رئیس جدید را هر چه زودتر برگزار کند.
وی با بیان این که امروز خوزستان سرزمین فرصت ها در رشته گلف فاقد امکانات است، گفت: مهد ورزش گلف ایران فقط دو زمین دارد که متعلق به شرکت نفت مسجدسلیمان و ملی حفاری اهواز است و اگر خدای ناکرده مسئولان این دو شرکت فردا روزی فعالیت ورزشکارانش را متوقف کند، مرگ گلف خوزستان فرا می رسد و چه کسی پاسخ صدها ورزشکار گلف باز خوزستانی را خواهد داد.
مدیر اجرایی و بازیکن تیم گلف سورتمه تاکید کرد: در سال های اخیر، پرچمدار بخش خصوصی در گلف استان و کشور، تیم “سورتمه اهواز” بوده است؛ تیمی که برترین استعداد های گلفی استان، آرزوی عضویت در این تیم را دارند. خوشبختانه متولیان باشگاه سورتمه با آینده نگری و ژرف اندیشی، از نخستین روز های فعالیت، تیم های رده سنی پایه خود را فعال کردند که ارمغان این سرمایه گذاری نیز عضویت برخی بازیکنان تیم های پایه در تیم بزرگسالان باشگاه بوده است و طی ۲سال اخیر به صورت متوالی عنوان قهرمانی لیگ برتر گلف بزرگسالان باشگاه های کشور را کسب کرده است.
وی افزود: البته برخی از تیم های خصوصی علاقهمند به فعالیت در گلف به دلیل حمایت نشدن از سوی مسئولان مربوطه یکی یکی منحل شده اند و همه می دانیم امروزه مساله مهم در گلف خوزستان، مساله پولسالاری است که متاسفانه مانند یک غده سرطانی رشد پیدا کرده و اثرات ناخوشایندی به همراه دارد. این جا است که مسوولان ورزش استان باید دخالت کنند و موضوع را ساده نگیرند. چرا باید بیش از ۶ تیم در طول ۳ سال اخیر منحل شوند و بازیکنان آن ها بیتکلیف باشند. آیا کسی در گلف خوزستان پیدا شده که جواب این سوال را بدهد؟ چون هیات رییس ندارد، این وضعیت موجود است.
بهادری در ادامه، گفت: امروزه باید به استعدادها بها داد و نباید منتظر شد تا استعداد ها شکوفا شوند، بلکه وظیفه هیات ها است که استعدادها را کشف کنند اما وقتی هیات بدون رییس مانده است، این استعدادها از بین می روند و برنامه ای هم اجرایی نمی شود.
وی عنوان کرد: تنها انتظارم از رییس آینده هیات گلف خوزستان این است که به صورت متمرکز به استعدادیابی بپردازد و در تمامی امور نیز مشورتهای لازم را با پیشکسوتان این رشته داشته باشد و از تجربیات آن ها استفاده کند. ضمن این که باید عملکرد هیات شهرستان ها را مورد بررسی قرار دهد و همچون روسای قبلی فقط با یک یا دو نفر مشورت نکند و این که باشگاهی خاص نور چشمی اش نباشد.اگر هیات گلف با برنامه ریزی قدرتمند حرکت کند، می تواند بازوی توانمندی برای فدراسیون گلف باشد.
این بازیکن گلف تصریح کرد: ضمنا برگزاری مسابقات مختلف بین سطوح پایه از جمله کارهای مثبت و ضرورت ورزشی است و هر چه به پایه و اساس توجه شود به طور حتم ثمرات آن در آینده روشن خواهد شد. در سال های گذشته نیز به صورت خود جوش و با همکاری هیات گلف مسجدسلیمان مسابقاتی در رده سنی پایه برگزار می شد که چندین استعداد در استان کشف شد و بعدها در لیگ برتر حاضر شدند و به عضویت تیم ملی هم در آمدند.
وی در پایان گفت: از سویی این وظیفه هیات گلف است که بر کار مربیان تیمها نیز نظارت داشته باشد و چه بسا با کمی توجه می توان بازیکنان متعددی را تحویل تیمهای مختلف ملی داد یا با بی توجهی عکس آن را مشاهده کرد.