مهندس علیرضا دانشی که در جلسه پیش بینی بهره دهی چاه های نفت و گاز شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ و در جمع مدیران این دو شرکت سخن می گفت افزود: باید استفاده از علم و دانش روز در این شرکت و شرکت های تابعه نهادینه و به خوبی پیاده سازی شده و تحلیل درستی جهت استفاده از ظرفیت نرم افزاری و هوش مصنوعی برای راهبری میادین و مخازن و در نهایت تولید ثروت و انرژی برای کشور عزیزمان صورت پذیرد.
به گزارش حاشیه خبر به نقل از روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان، وی با تأکید بر لزوم گسترش فعالیت های علمی در سطح این شرکت و شرکت های تابعه اظهار داشت: تا بصورت تمام قد علمی نشویم و از ظرفیت علم و دانش برای راهبری کارهای استفاده نکنیم موفقیتی حاصل نمی گردد.
وی رمز گشایی از مشکلات را در گرو گسترش روزآمد شدن دانست و گفت: می بایست حلقه های معرفتی علمی مرتبط با حوزه کاری را در کنار خود گسترش دهیم و راه آن منضم کردن علم به انضباط کاری و استفاده از این ترکیب برای مدیریت مخازن است.
مهندس دانشی با اشاره به اینکه در حوزه عملیاتی شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان ۲۳ مخزن وجود دارد که تنها ۱۲ مخزن عملیاتی شده اند خطاب به مدیریت فنی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اظهار داشت: می بایست با تهیه پکیج ها و بسته های مختلف علمی و عملیاتی برای تعیین و تکلیف باقیمانده این مخازن با استفاده از ظرفیت متخصصان و سازندگان ایرانی اقدام عملی صورت پذیرد.
وی تحقق این امر مهم را پدید آوردنده تحولات مثبت در شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان جغرافیای شهر مسجدسلیمان دانست و گفت: این مهم می تواند به بالندگی،شور و نشاط کارکنان،ارتقای جایگاه ها و سمت های سازمانی شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان و همچنین شکوفایی اقتصادی بیشتر شهر مسجدسلیمان منتهی بشود.
نگارش و انتشار : دانوش صالحی / عکس : محمد باقری