1

خطر بزرگ امنیتی گوگل / چطور از حساب کاربری خود محافظت کنیم؟

  • کد خبر : 20474
  • 15 دی 1402 - 19:57
خطر بزرگ امنیتی گوگل / چطور از حساب کاربری خود محافظت کنیم؟
گوگل در تلاش است تا امنیت کاربرانش را بالاتر ببرد. رفع یک نقص مهم امنیتی باعث می‌شود که هکرها نتوانند بی‌سروصدا وارد حساب‌های کاربری شوند. همچنین نکاتی ارائه داده‌ایم که امنیت حساب‌های خود را بالاتر ببرید.

به گزارش حاشیه خبر، گوگل در تلاش است که با رفع یک نقص مهم امنیتی، جلوی نفوذ هکرها به حساب‌های کاربری را بگیرد. این نقطه ضعف توسط محققان امنیتی «CloudSEK» و «Hudson Rock» کشف شد.

هکرها از ضعف در نحوه مدیریت کوکی‌ها توسط گوگل سوء استفاده می‌کنند‎؛ یعنی بخش‌هایی از داده‌هایی که وب‌سایت‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌کنند. کوکی‌ها دلیلی هستند که مرورگر وب شما می‌تواند رمزهای عبور شما و کارهایی که در وب‌سایت‌ها انجام می‌دهید، به خاطر بسپارد.

با این حال، این کوکی ها همچنین می‌توانند توسط عوامل تهدید برای انتشار بدافزار مورد سوء استفاده قرار بگیرند. بدافزار یک فایل یا کد مخرب است که می‌تواند تلفن هوشمند، کامپیوتر دسکتاپ یا لپ‌تاپ شما را آلوده کند.
این نرم افزار به نوبه خود می‌تواند به هکرها امکان دسترسی به اطلاعات شخصی و جزئیات بانکی شما را بدهد. در حالی که گوگل کروم امکان ذخیره کوکی‌ها توسط شرکت‌های ثالث را فراهم می‌کند، راه برای هکرها باز می‌شود.

کارشناسان گفتند، حتی اگر رمز عبور خود را تغییر دهید، بدافزارها همچنان می‌توانند دردسرساز باشند. کارشناسان ۹to۵Google توضیح دادند: «خطرات چنین سوءاستفاده‌ای قابل توجه است زیرا این کوکی‌ها رمز عبور و احراز هویت دو مرحله‌ای را که معمولا برای ایمن کردن حساب‌های گوگل استفاده می‌شود، دور می‌زنند.»

این بدان معناست که هکرها حتی اگر کاربر واقعی رمز عبور خود را بازنشانی کند یا از سیستم خارج شود، باز هم می‌توانند به حساب‌ها وارد شوند.

چگونه ایمن بمانیم

برای شروع، مهم است که همیشه دستگاه خود را با جدیدترین نرم‌افزار به‌روز نگه دارید. کوکی‌ها و حافظه پنهان مرورگر خود را پاک کنید تا کوکی‌های بالقوه مخربی که ممکن است در کمین دستگاه شما باشد، حذف شود.

شما هرگز نباید چیزی را از پنجره‌های پاپ‌آپ عجیب و غریب یا وب سایت‌هایی با ظاهر مشکوک دانلود کنید.

همچنین مهم است که یک آنتی‌ویروس و ضد بدافزار روی دستگاه خود نصب کنید تا بتواند هر گونه مشکلی را اسکن کند.

فعال کردن احراز هویت دو مرحله‌ای همچنین با نیاز به کد دوم برای حساب‌ها، یک لایه امنیتی به حساب کاربری شما اضافه می‌کند.

با این ۷ روش بفهمید هک شده‌اید!

روتر وای‌فای، چیزی است که همه دستگاه‌های شما را به اینترنت متصل می‌کند و بار تمام ترافیک وب شما را به دوش می‌کشد. اگر کلاهبرداران بتوانند به روتر شما نفوذ کنند، می‌توانند از اینترنت شما برای ارتکاب به جرم، سرقت اطلاعات خصوصی و حتی جاسوسی از شما استفاده کنند. آرانزا تروینو، کارشناس سایبری شرکت کیپر سکیوریتی، از علائم هشداری گفته که نشان می‌دهد روتر شما در خطر است. اولین مورد، افزایش ناگهانی و مرموز پیام‌های پاپ‌آپ است.

اگر در چندین دستگاه، با یک مسئله مواجه شوید، یعنی خطر جدی است. آرانز توضیح داد که وقتی آنلاین هستید، تبلیغات پاپ‌آپ چیزی عادی است، با این حال باز شدن تعداد غیرعادی پاپ‌آپ‌ها طبیعی نیست و نشان می‌دهد دستگاه شما با نوعی بدافزار یا ویروس آلوده شده است. آرانز گفت: اگر متوجه افزایش ناگهانی تبلیغات پاپ‌آپ‌ شدید، ممکن است روتر شما هک شده باشد یا گرفتار نوع دیگری از حمله سایبری شده باشید.

آرانز درباره شش نشانه دیگر هم هشدار داد:

– نمی‌توانید وارد تنظیمات مدیریت روتر خود شوید
– مرورگر شما بدون اینکه بخواهید باز می‌شود یا صفحه‌ای را باز می‌کند
– ISP هشدارهای مربوط به فعالیت مشکوک را برای شما ارسال می‌کند
– نمی‌توانید دستگاه های خود را کنترل کنید
– نرم‌افزار یا برنامه‌هایی را در دستگاه‌های خود پیدا می‌کنید که دانلود آن‌ها را به خاطر ندارید
– اینترنت شما به طور ناگهانی و مرموزی کند می‌شود، حتی اگر در منطقه شما مشکلی وجود نداشته باشد

البته برخی از این نشانه ها ممکن است تصادفی باشند و همچنین ممکن است نشان‌دهنده آلوده شدن دستگاه شما باشد نه روتر وای‌فای. با این حال، اگر متوجه هر یک از آن‌ها (و به ویژه چندین مورد در یک زمان) شدید، مهم است که آن را بررسی کنید تا از حمله سایبری جان به در ببرید.

روتر خود را ایمن نگه دارید

برای جلوگیری از هک شدن، از باز کردن پیوست‌ ایمیل‌های مشکوک، دانلود از وب‌سایت‌های غیرقانونی و کلیک کردن روی پاپ‌آپ‌های خطرناک خودداری کنید.

کیپر سکیوریتی توصیه می‌کند که اگر حدس می‌زنید روتر شما هک شده است، فورا آن را قطع کنید. این کار می‌تواند از نفوذ هکرها به دستگاه‌های شما و ایجاد هرج و مرج جلوگیری کند. روش تنظیم مجدد کارخانه را امتحان کنید. اغلب این کار را می‌توان با نگه داشتن دکمه پاور به مدت ۲۰ ثانیه انجام داد.

رمز عبور مدیریت روتر را با وارد شدن به صفحه تنظیمات آن تغییر دهید (آدرس IP پیش فرض یا URL ورود به سیستم را از پشت روتر خود در یک مرورگر وب تایپ کنید.) به طور منظم هرگونه به‌روزرسانی نرم‌افزاری را با استفاده از این صفحه دانلود کنید تا روتر شما در امنیت باشد.

در نهایت، رمز عبور روتر خود را به چیزی قوی و منحصر به فرد تغییر دهید.

 

لینک کوتاه : https://hashiehkhabar.ir/?p=20474

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.