به گزارش حاشیه خبر، اولین جلسه روسای هیات و کمیته ها و اعضا هیات رییسه وزنهبرداری خوزستان در اهواز برگزار شد. در این جلسه ضمن بررسی آنچه در وزنه برداری خوزستان در سال ۱۴۰۲ رقم خورد، حاضران در جلسه به بیان مشکلات پرداختند تا در سال ۱۴۰۳ وزنه برداری خوزستان با سرعت بیشتری به سمت توسعه و پیشرفت حرکت کند. اغلب روسای هیات های ورزشی مهمترین مشکل را کمبود مالی در برخی از شهرها عنوان کردند. رییس هیات اندیکا نیز از نبودن مربی در سالن تمرین گفت که مقرر شد کمیته مربیان هیات وزنه برداری استان، در این زمینه با هیات های شهرستانی همکاری لازم را داشته باشد.
همچنین مشکلات مسابقات وزنه برداری بانوان توسط اعضا محترم بیان شد و مقرر شد با ارائه راهکار در سال جدید، مشکلات مسابقات برطرف خواهد شد.
سیدعلیرضا قریشی، رییس هیات وزنه برداری خوزستان اظهارکرد: سال گذشته مسابقات زیادی برگزار کردیم که حضور برخی شهرستانها پررنگ و حضور برخی کمرنگ بود. سال گذشته، سال پرترافیکی بود و از همه همراهان و منتقدان تشکر می کنم.
وی با قدردانی از روسای هیات های شهرستانی، مربیان، داوران و پیشکسوتان و باشگاههای استان خوزستان ادامه داد: وزنهبرداری رشتهای است که هزینه های زیادی در بر دارد و من نیز تاکنون یک ریال از جیب خودم برای وزنه برداری هزینه نکردم اما از نفوذم برای پیشبرد اهدافم در هیات کمک گرفتهام. در همین زمینه توانستهام برای وزنهبرداری پول بیاورم و خوشبختانه هیات وزنه برداری خوزستان مشکل مالی ندارد.
قریشی با بیان اینکه اولویت ما در سالن وزنه برداری اهواز، وزنهبرداری بانوان و نونهالان برای تمرین در سالن وزنهبرداری استان است، عنوان کرد: همچنین نونهالان پس از رشد به سمت باشگاههای ملیحفاری و نفت اهواز هدایت میشوند. تمرکز این سالن ابتدا وزنه برداری بانوان سپس نونهالان است.
رییس هیات وزنه برداری خوزستان با اشاره به وضعیت مربیان استان، گفت: مربیان باید خود را قوی کنند. در همین زمینه نیز دو کلاس آموزشی برای داوران و مربیان در سال جاری برگزار خواهیم کرد که حضور همه داوران و مربیان الزامی است.
او تاکید کرد: چند شهرستان خوب کار نمی کنند اما در هیات به روی همه باز است. معتقدم اگر اعتراضی هم هست باید محترمانه باشد و هیات پذیرای هر نقدی است. وزنه برداری خوزستان نیازمند موج مثبت برای پیشرفت هر چه بیشتر است.
در ادامه نیز علی حاتمیزاده رییس هیات وزنهبرداری رامهرمز ضمن قدردانی از اقدامات هیات وزنه برداری خوزستان، خاطر نشان کرد: مسابقات وزنه برداری استان همیشه آبرومندانه برگزار شده است و فقط هیاتهای شهرستانی با مشکل مالی مواجه هستند که این نیز از عهده رییس هیات وزنه برداری خوزستان خارج است و میطلبد که روسای ادارات ورزش شهرستانها با ما همکاری کنند. چرا باید وقتی کرایه سالن را دیر پرداخت میکنیم اداره ورزش شهرستان از ما دیرکرد دریافت کند؟
هچنین سرلک نایب رییس بانوان هیات وزنه برداری شوشتر با اشاره به نبود آگاهی لازم در خصوص این رشته و اشاعه برخی باورهای نادرست، عنوان کرد: خانوادهها می گویند وزنه برداری باعث چاقی و کوتاهی قد می شود و ای کاش هیات وزنه برداری استان کلیپی آماده کند تا این برداشت اشتباه حل شود زیرا دختران علاقهمند به این رشته در شوشتر زیاد هستند.
در ادامه جلسه نیز تهمینه جانفزا نایب رییس انجمن کراسفیت هیات وزنه برداری خوزستان گفت: بابت تمام تلاش هیات های وزنه برداری در جهت رشد و پیشرفت رشته کراسفیت قدردانی می کنم. کراسفیت خوزستان در رده آخر کشور قرار داشت اما با همت همه دوستان و اهمیت به این رشته، به رده سیزدهم صعود کردهایم. همچنین با توجه به نوپا بودن این رشته در استان از هیات وزنه برداری درخواست دارم برای اعزام ها به کمیته کراسفیت کمک کنند.
همچنین شمس پیشکسوت وزنهبرداری خوزستان با بیان اینکه نکته قابل تامل در هیات وزنهبرداری خوزستان، پاسخگو بودن رییس هیات است. امیدوارم استحکام و برادری خانواده وزنه برداری خوزستان بیشتر از قبل شود. فراموش نشود که همه یک خانواده هستیم و همه باید از وزنه برداری خوزستان حمایت کنیم.
در این جلسه برخی شهرستانها مانند شوشتر نیز به کمبود مربی و توجه هیات به این مهم تاکید داشتند تا در ادامه بتوانند وزنهبرداران خوبی را به استان معرفی کنند.
در پایان قریشی از بنیتمیم مدیر کل، معاونان و پرسنل اداره کل ورزش به خاطر توجه ویژه به وزنهبرداری خوزستان و آقای انوشیروانی رییس فدراسیون به دلیل نگاه و توجه ویژه به وزنهبرداری خوزستان، دبیرکل فدراسیون، نواب رئیس فدراسیون و تمام پرسنل فدراسیون تقدیر و تشکر کرد.