وزیر بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تنها ۶۰۰ نیروی متخصص فارغالتحصیل وجود دارند که باید در سراسر کشور توزیع شوند، افزود: با توجه به ورودی اندک برخی رشتههای تخصصی و فوق تخصصی، زیرساختهای تربیت نیروی انسانی باید اصلاح شود.
به گزارش حاشیه خبر، دکتر محمد رضا ظفرقندی روز پنجشنبه در نشست شورای سلامت شهرستان مسجدسلیمان که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد اظهار کرد: ارتقای سطح زیرساخت باید در حوزه بیمارستانها و تامین آمبولانس مورد توجه قرار گیرد.
وی در خصوص تامین دستگاه سی تی اسکن افزود: در صورت وجود مشکل در تامین قطعات با اعلام نیاز بلافاصله پیگیری می شود و برای اضافه شدن دستگاه جدید نیز برنامه ریزی های لازم در صورت امکان انجام خواهد شد.
ظفرقندی در زمینه وضعیت نیروی انسانی اظهار کرد: در مرحله اول باید چهار گروه اصلی جراحی، بیهوشی، زنان و اطفال به صورت کامل تقویت و تامین و سپس تخصصهای پیچیده تر و فوق تخصصهای مورد نیاز لحاظ شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: با توجه به ظرفیت کشور محدودیت تامین نیرو وجود دارد و ورودی ها نیز کم شده است.
وی اضافه کرد: در تلاش هستیم برای راه اندازی دانشکده پیراپزشکی و در مرحله بعد دانشکده پزشکی در شهرستان مسجدسلیمان اقدام کنیم.
ظفرقندی خطاب به رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: شرایط و امکانات لازم در زمینه رشد، استقلال، تربیت، آموزش و نیروسازی در این منطقه را فراهم کنند.
بنا بر این گزارش ساختمان ۱۵ واحدی زیست پزشک و بخش جدید مراقبتهای ویژه نوزادان (NICU) بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان و سالن ورزشی چند منظوره دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سفر ۲ روزه وزیر بهداشت بهره برداری شد.