تاریخ : جمعه, ۵ بهمن , ۱۴۰۳ 25 رجب 1446 Friday, 24 January , 2025
2

فعال محیط زیست: فلرهای گازی خوزستان خاموش شود

  • کد خبر : 26323
فعال محیط زیست: فلرهای گازی خوزستان خاموش شود
فعال محیط زیست خوزستان گفت: جدول زمان بندی مشخص با ضمانت اجرایی و تعیین مجازات برای مدیران خاطی برای خاموشی فلرهای گازی خوزستان تدوین و ابلاغ شود چرا که تا زمانی که مدیران خاطی بازداشت و بازخواست نشود، فلرهای گازی استان خاموش نمی‌شوند.

به گزارش حاشیه خبر، هژیر کیانی عصر پنجشنبه در نشست فرهنگیان و نخبگان خوزستان با رییس جمهور در سالن همایش‌های شهرک نفت اهواز با بیان اینکه با گذشت هست سال از ابلاغ سند ملی محیط زیست کشور، نگاه بهره کشی ملی به خوزستان، عدم توجه به توسعه پایدار، سوء مدیریت، ناکارآمدی، بی برنامگی و مدیران پروازی، این استان را با چالش‌های متعدد مواجه کرده است.

وی شرکت‌های دولتی و خصوصی را عامل اصلی نابودی نخلستان‌ها و تالاب‌های خوزستان، تنش آبی و آلودگی هوا در استان دانست و بیان کرد: حکمرانی غلط وزارت نیرو وشرکت‌های وابسته و اجرای ۱۰ طرح انتقال بین حوضه‌ای آب از سرشاخه‌های کارون و دز خسارت‌های فراوانی به خوزستان وارد کرده است.

شرکت‌ها به مسوولیت‌های اجتماعی خود در قبال مردم خوزستان عمل نمی‌کنند

این فعال محیط زیستی با بیان اینکه جنگل‌های بلوط خوزستان به عنوان سومین رویشگاه زاگرسی به دلیل کمبود اعتبارات در حال نابودی است گفت: هزاران میلیارد تومان عوارض آلایندگی که حق خوزستان است به انحراف رفته و برای حل مشکل فاضلاب و مسایل محیط زیستی خوزستان به کار گرفته نمی‌شود.

وی ادامه داد: شرکت‌های دولتی و خصوصی به مسوولیت‌های اجتماعی خود در قبال مردم خوزستان عمل نمی‌کنند و باید نظام نامه مسوولیت‌های اجتماعی صنعت نفت اجرایی شود.

طرح‌های انتقال آب بین حوضه‌ای و سد سازی خوزستان تا انجام مطالعات جامع متوقف شود

کیانی با طرح پیشنهادهایی برای حل مسایل محیط زیستی خوزستان گفت: تدوین لایحه توسعه پایدار خوزستان در معاونت راهبردی ریاست جمهوری، توقف طرح‌های انتقال آب بین حوضه‌ای و سد سازی خوزستان تا انجام مطالعات جامع و ایجاد مرکز پایش سیاست‌های محیط زیست از جمله پیشنهادها برای حل مسایل استان است.

وی ادامه داد: ایجاد قرارگاه مسوولیت‌های اجتماعی شرکت‌ها و صنایع دولتی و خصوصی، تهیه سند نجات بخشی رویشگاه زاگرس و رودخانه‌های ۱۰ گانه استان، عضویت و حق رای تشکل‌های محیط زیستی و منابع طبیعی در کارگروه‌های تصمیم ساز محیط زیستی استان از دیگر پیشنهادها برای حل مسایل محیط زیستی استان است.

این فعال محیط زیستی گفت: سرمایه گذاری در ظرفیت‌های بادی و آبی استان، حذف فاضلاب از رودخانه کارون، تشکیل کمیته حقیقت یاب برای تعیین سهم دستگاه‌های آلاینده در شیوع بیماری‌ها در خوزستان از دیگر انتظارها از دولت چهاردهم است.

لینک کوتاه : https://hashiehkhabar.ir/?p=26323

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.