تاریخ : جمعه, ۳ اسفند , ۱۴۰۳ 23 شعبان 1446 Friday, 21 February , 2025
0

پاسخ به سوالات حقوقی و کیفری مخاطبان پایگاه حاشیه خبر

  • کد خبر : 26822
  • 01 اسفند 1403 - 9:18
پاسخ به سوالات حقوقی و کیفری مخاطبان پایگاه حاشیه خبر
پاسخگویی به سوالات حقوقی و قضایی

آیا انتقال اموال به قصد فرار از دین مجازات دارد؟

مطابق ماده ۲۱ قانون نحوه اجراء محکومیت‌ هاى مالى مصوب سال ۹۴ هرکس با قصد فرار از دین و تعهدات مالى موضوع اسناد لازم‌الاجراء و کلیه محکومیت‌هاى مالی، مال خود را به دیگرى انتقال دهد به نحوى که باقى‌مانده اموالش براى پرداخت بدهى او کافى نباشد، عمل او جرم تلقى و مرتکب به چهار ماه تا دو سال حبس تعزیرى محکوم خواهد شد؛ در صورتى‌ که انتقال‌ گیرنده نیز با علم به موضوع اقدام کرده باشد، شریک جرم محسوب مى‌گردد و در این‌صورت اگر مال در ملکیت انتقال‌گیرنده باشد عین آن و در غیر این‌صورت قیمت یا مثل آن از اموال انتقال‌گیرنده بابت تأدیه دین استیفاء خواهد شد.

 

آیا در سوانح راهنمایی و رانندگی دیه زن و مرد متفاوت است؟
بر اساس قانون مجازات های اسلامی، دیه کامل انسان، مبلغی است که برای قتل نفس غیر عمد مرد مسلمان به اولیای دم مقتول پرداخت میشود. بر اساس قوانین جدید در قانون بیمه شخص ثالث شرکتهای بیمه موظف به پرداخت دیه زن و مرد به مقدار یکسان و برابر شده اند. همچنین برای مواردی که دیه جراحت کمتر از یک سوم دیه کامل است، میان دیه زن و مرد تفاوتی وجود نخواهد داشت.
۰۵:۰
آیا امکان انتقال وام مسکن به شخص دیگر وجود دارد؟
طبق دستورالعمل بانک مرکزی، انتقال وام مسکن به فرد دیگر تنها در صورتی ممکن است که بانک موافقت کند و انتقال‌گیرنده شرایط دریافت تسهیلات را داشته باشد. در غیر این صورت، انتقال وام بدون اجازه بانک غیرقانونی محسوب شده و ممکن است منجر به ابطال وام شود. وکیل بانکی می‌تواند در تنظیم قراردادهای صحیح برای انتقال وام و جلوگیری از مشکلات قانونی کمک کند.
آیا طبقه همکف هم باید هزینه تعمیر آسانسور را پرداخت کند؟
با توجه اینکه هزینه های آسانسور در شارژ ساختمان به صورت سر فصلی جدا آورده نشده است مالک طبقه اول به هیچ عنوان نمی‌تواند از پرداخت هزینه های تعمیر و نگهداری آسانسور خودداری کند ولو اینکه از آسانسور استفاده نکند. زیرا هزینه آسانسور از محل صندوق ساختمان پرداخت می شود و آسانسور و یا هر تاسیسات دیگری که در ساختمان نصب و تعبیه شده، جزو منصوبات ساختمان است و هزینه های تعمیر و نگهداری آنها به عهده مدیر ساختمان است. همچنان که قسمت آخر ماده ۴ قانون تملک آپارتمانها می‌گوید پرداخت هزینه های مشترک اعم از اینکه ملک مورد استفاده قرار بگیرد یا نگیرد الزامی است.
وکیل و مشاور حقوقی : دکتر محمد بابادی
لینک کوتاه : https://hashiehkhabar.ir/?p=26822

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.