0

مراقب کلاهبرداری اینترنتی در پوشش پرداخت فطریه باشید

  • کد خبر : 27168
  • 09 فروردین 1404 - 18:57
مراقب کلاهبرداری اینترنتی در پوشش پرداخت فطریه باشید
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا با اشاره به قرار گرفتن در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان و نزدیک ‌شدن به عید سعید فطر، نسبت به کلاهبرداری اینترنتی در پوشش فطریه هشدار داد.

به گزارش حاشیه خبر،سرهنگ جواد مختار رضایی در این زمینه اظهار کرد: مجرمان سایبری با تحریک احساسات کاربران فضای مجازی به بهانه جمع‌آوری فطریه و کفاره و کمک برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد با سوءاستفاده از نیت خیرخواهانه شهروندان و فریب آنان اهداف مجرمانه خود را عملی می‌کنند.

وی به شهروندان توصیه کرد: چنانچه قصد دارند فطریه و کفاره خود را به صورت اینترنتی واریز و یا مبلغی را برای آزادی زندانیانی که به دلیل جرایم غیرعمد در زندان هستند، واریز کنند. حتما این مبالغ را به شماره‌حساب‌هایی که از طرف رسانه‌های دیداری و شنیداری معتبر کشور معرفی می‌شود، واریز کنند و از واریز وجه به شماره‌ حساب‌های ناشناس که از طرف مجرمان سایبری در فضای مجازی انتشار می‌یابد و همچنین از نصب اپلیکیشن و کلیک برروی لینک پرداخت نذورات در سایت‌های نامعتبر جدا خودداری کنند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه کلاهبرداران در تبلیغات دروغین با معرفی و نشان دادن تصاویر مناطق محروم تلاش می‌کنند اعتماد عمومی را جلب کرده و کمک مردمی دریافت کنند، از مردم خواست: به هیچ عنوان به لینک‌های ارسالی از سوی این افراد در پیام رسانه‌های موبایلی کیلک نکنند چرا که احتمال نصب بدافزارهای بر روی گوشی آنها وجود دارد که علاوه بر سرقت اطلاعات شخصی و محرمانه تلفن همراه آنها می‌تواند پیام‌ها دروغین از سوی آنها برای مخاطبانشان ارسال کند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه شهروندان به هیچ عنوان برای پرداخت فطریه، زکات و کفاره به افراد ناشناس در فضای مجازی و پیام رسان‌های موبایلی اعتماد نکنند و این امورات را از طریق راه‌های شناخته شده و معتبر انجام دهند، ادامه داد: شهروندان حتی می‌توانند فطریه، زکات و کفاره خود را به صورت نقدی به مراکز خیریه شناخته شده و معتبری که در سطح شهرها فعال هستند پرداخت کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا در پایان از شهروندان خواست: هشدارهای پلیس فتا را جدی بگیرند و درصورت مشاهده صفحات جعلی یا اصرار افراد مشکوک به پرداخت وجوه به عنوان فطریه به شماره حساب‌های شخصی و نامعتبر، در فضای مجازی یا پیام‌رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir و تماس با مرکز فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ با این پلیس جهت رسیدگی سریع‌تر در میان بگذارند.

لینک کوتاه : https://hashiehkhabar.ir/?p=27168

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.