فاضل عبیات شنبه شب در یک برنامه تلویزیونی اظهار داشت: پس از پایان ارزیابی خسارتها به کمک بنیاد مسکن و بسیج سازندگی، محل اسکان موقتی برای مناطق دورافتاده در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به ساخت تمام منازل آسیب دیده ظرف مدت یک ماه افزود: تا آن زمان، زلزلهزدگان در چادر یا جایگاههایی که توسط بسیج سازندگی احداث میشود، ساکن می شوند.
معاون عمرانی استانداری خوزستان به سه مرحله اسکان اضطراری، موقت و دائم در کنترل بحران ها اشاره کرد و گفت: برنامهریزی و اقدامات لازم در این خصوص انجام شده و متناسب با نیاز زلزله زدگان، چادرهایی در نظر گرفته شده که جمعیت هلال احمر در حال افزایش این چادرها است.
وی افزود: در اندیکا ۶۰۰ روستا در وسعت ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار منطقه دورافتاده وجود دارد که حتی انتقال مصالح و تجهیزات به این مناطق سخت است.
عبیات گفت: اندیکا یک شهرستان محروم و مشکلات آنجا پراکنده است همچنین راههای دسترسی آن به گونهای است که رسیدن به برخی روستاها حدود هشت ساعت طول میکشد.
وی با اشاره به اینکه کانکس پناهگاه خوبی برای اسکان زلزلهزدگان نیست افزود: تا زمان ساخت منازل آنها، وسایل لازم برای زندگی موقت در اختیارشان قرار گرفته است.
از ۱۲ تا ۱۷ مهر گذشته، پنج زلزله بزرگ، که بزرگترین آن ۵.۷ درجه در مقیاس امواج درونی زمین(ریشتر) در مرز استانهای خوزستان و چهارمحال و بختیاری حوالی چلگرد رخ داد اندیکا را لرزاند. به گفته استاندار خوزستان این زمین لرزهها بیش از پنج هزار میلیارد ریال به اندیکا خسارت وارد کرد. ۱۳۰ روستای شهرستان اندیکا بر اثر این زمین لرزهها دچار خسارت شدند.
شهرستان اندیکا در شمال شرق خوزستان با مرکزیت شهر قلعه خواجه دارای سه بخش و با جمعیت حدود ۸۰ هزار نفر است.