چندی پیش مسعود منصور به تشدید حفاظت از جنگلها اشاره کرده و گفته بود: به بیش از ۴۰۰ دوربین برای نصب و پایش منابع طبیعی در سراسر کشور نیازمند هستیم که تا کنون بخشی از آن تامین و در مناطق بحرانی نصب و راه اندازی شده است.
رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری بهرهبرداری بهرهگیری از سیستم رادیویی بیسیم، استفاده از پهپاد، نصب جی پی اس در خودروهای گشت و مراقبت، نصب دوربین در مناطق بحرانی جنگل، راه اندازی سامانههای ۱۵۰۴ و ۱۳۹ و سامانه پایش حریق و قاچاق چوب را از جمله اقداماتی نام برده بود که سازمان منابع طبیعی برای حفاظت از جنگلها و مراتع انجام داده است.
مسعود منصور در گفت و گو با ایسنا درباره نصب دوربین در مناطق بحرانی اظهارکرد: یکی از رویکردهای جدید ما نصب دوربین در مناطق بحرانی است. تاکنون ۳۸ دستگاه دوربین در این مناطق نصب شده و همچنان این فعالیت در حال گسترش است.
رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری تاکید کرد: در کنار دوربینها، نصب جی پی اس و بیسیم دیجیتال نیز در فرایند حفاظتی بسیار کمک کننده هستند.
وی افزود: در هر اداره کل منابع طبیعی مرکز مانیتورینگ وجود دارد که عملیات رصد در این مکان انجام می شود و به همین منظور مرکزی هم در خود سازمان ایجاد شده است تا همه اراضی ملی کشور مورد رصد قرار گیرد.
رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری بهرهبرداری در پایان تصریح کرد: تلاش میکنیم در تمام مناطق بحرانی به ترتیب اهمیت مناطق جنگلی و مناطقی که در معرض قطع درخت و یا در معرض تصرف هستند، زودتر دوربینهای کنترلی نصب شوند. مسئله مهم این است که باید بسیاری از این تجهیزات در داخل کشور تولید شوند.