4

درخشش خوزستان در پروژه پایش بیمار با تکنولوژی بلاکچین در دانشگاه ام آی تی آمریکا

  • کد خبر : 8832
  • 30 خرداد 1401 - 12:50
درخشش خوزستان در پروژه پایش بیمار با تکنولوژی بلاکچین در دانشگاه ام آی تی آمریکا
پروژه حذف دفترچه‌های بیمه، سامانه‌ها و دستگاه‌های ارزیابی و پایش بیمار با کارت هوشمند سلامت و تکنولوژی بلاکچین برای نخستین بار در چالش جهانی نوآوری دانشگاه ام آی تی آمریکا به عنوان راه حل‌های برتر پذیرش و معرفی شد که خوزستانی‌ها در این پروژه درخشیدند.

سرپرست تیم اختراعات و نوآوری ایران روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ما بیان کرد: این پروژه در بین راه حل‌های برتر چالش نوآوری دانشگاه ام آی تی آمریکا قرار گرفت و به کسب رتبه برنز در مسابقات اختراعات ژنو ۲۰۲۲ منجر شد.

بلاکچین یک سیستم ثبت گزارش و اطلاعات است که به صورت رمزنگاری شده ذخیره می‌شود. بلاکچین زمانی به وجود آمد که بیتکوین شناخته شد .در آن زمان بیتکوین از تکنولوژی بلاکچین برای ذخیره وثبت اطلاعات دارایی کاربران بهره می برد.

امیرعباس محمدی کوشکی افزود: پروژه حذف دفترچه‌های بیمه،سامانه ها و سیستم‌های ارزیابی و پایش بیمار، تمامی مشکلاتی که با کد ملی امروزه در ایران انجام می‌شود را شناسایی و برطرف کرده است.

وی گفت: در این پروژه با تکنولوژی بلاکچین امنیت اطلاعات پزشکی افراد بسیار بالا رفته و در برابر حملات سایبری نیز بسیار مقاوم است؛ همچنین در حالت آفلاین و آنلاین مراحل نسخه نویسی و مراجعات و دریافت دارو انجام می‌شود که این موضوع به همراه دسترسی سریع به دیتاهای طبقه بندی اطلاعات و …که امروز در کشور با مشکلاتی روبه رو است را برطرف می‌کند.

محمدی کوشکی توضیح داد: در این پروژه اگر فرد کارت ملی و مدرک شناسایی خود را به همراه نداشته باشد با استفاده از دستگاهی که توسط این تیم طراحی شده مراحل پذیرش را طی کرده و پذیرش و نسخه بیمار به دلیل نداشتن مدرک شناسایی دیگر آزاد حساب نمی‌شود.

سرپرست تیم اختراعات و نوآوری ایران ادامه داد: چالش جهانی نوآوری دانشگاه ام آی تی آمریکا یکی از معتبرترین رقابت‌های جهانی برای راه حل‌های نوآورانه است که می‌تواند چالش‌ها و مشکلات کشورها را حل کند؛ دانشگاه ام ای تی آمریکا در سال ۲۰۲۲ به عنوان برترین دانشگاه جهان در رتبه بندی جهانی قرارگرفته است.

وی ادامه داد: هدف دانشگاه ام ای تی از این رقابت معرفی راه حل ها و پروژه ها و تیم های جهانی است که می‌توانند چالش های شناسایی شده جهان را حل کنند این رویداد تاکنون توانسته اشتغالی بیش از ۵۰ میلیون در جهان با راه حل‌های نوآورانه انجام بدهد، در این رویداد سازمان‌های معتبر جهانی از جمله سازمان‌های مربوطه با کارآفرینی و نوآوری سازمان ملل متحد و شرکت‌هایی ازجمله گوگل اپل و دانشگاه های معتبر جهانی همکاری می‌کند.

محمدی کوشکی گفت: اعضای تیم ایران امیرپویا دانشوریان از شهرستان دهاقان استان اصفهان، سید پارسا علوی، محمد جواد پاپی زاده از شهرستان دزفول استان خوزستان و مهدی شهبازی از تهران در بخش دانشجویی و سید آریا علوی از دزفول استان خوزستان، امیرپارسا دانشوریان از شهر دهاقان استان اصفهان در بخش دانش آموزی، و اینجانب به عنوان سرپرست تیم و مدیر پروژه حضور پیدا کردیم.

سرپرست تیم اختراعات و نوآوری ایران اضافه کرد: در این پروژه ۵۰ دکتر و متخصص در ۲ کمیته علمی و اجرایی مراحل تحقیقات و پایلوت تحقیقاتی را انجام داده‌اند.

وی بیان کرد:  این تیم موفق شد از تمامی مراحل داوری هیات داوران دانشگاه ام آی تی آمریکا که در میان آنها کارآفرینان معروف جهانی نیز به چشم می خورند عبور کند و این پروژه به عنوان راه حل نوآورانه برروی سایت فناوری دانشگاه ام ای تی آمریکا چاپ شد و راه حل های ارایه شده تیم ها برای افراد و سازمان های تمامی کشورها قابل مشاهده است.

محمدی کوشکی ادامه داد: این تیم همچنین در رویداد اختراعات ژنو که یکی از قدیمی ترین و اولین رویداد معتبر جهانی در زمینه اختراعات است و هرساله بیش از ۸۰ کشور و هزاران تیم و اختراعات در آن به رقابت می‌پردازند شرکت کرد. این رویداد با حمایت و همکاری سازمان مالکیت فکری جهانی wipo دولت سوییس، کنفدراسیون سوییس و دولت محلی ژنو، وزارت علوم و سازمان ثبت اختراعات کشور سوییس، همه ساله در ماه مارچ و می میلادی برگزار می‌شود و در این رویداد هیات علمی و دانشمندان و شرکت های بزرگی به عنوان تیم با یکدیگر رقابت می‌کنند.

سرپرست تیم اختراعات و نوآوری ایران گفت: از میان هزاران اختراع ۳۵۰ اختراع و تیم به مرحله نهایی راه پیدا کردند و از میان آنها نفرات برتر در حوزه‌های مختلف رتبه اول تا سوم مشخص شدند.

وی یادآور شد: این تیم از کشور ایران در این رویداد و چالش نوآوری سوییس موفق شد رتبه سوم جهانی را کسب کند.

لینک کوتاه : https://hashiehkhabar.ir/?p=8832

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.