یکی از اهالی دهستان شیرین بهار چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما گفت : این درمانگاه بیش از ۶ هزار خانوار را زیر پوشش دارد و تنها درمانگاه دهستان های للر ، کتک و شیرین بهار در شهرستان اندیکا محسوب می شود .
محمد مولایی افزود : این مناطق جز مناطق عقرب خیز استان محسوب می باشند و سال گذشته یک مادر جوان در این منطقه قربانی عقرب گزیدگی شد .
وی ادامه داد : علی رغم شیوع ویروس کرونا ، پاییز فصل شیوع بیماری های ویروسی دیگری همچون سرماخوردگی و آنفلوآنزا است لذا از متولیان امر بهداشت و درمان انتظار می رود برای فعالیت این درمانگاه چاره ای بیندیشند .
یکی از اهالی روستای چال منار نیز در این باره به خبرنگار ایرنا گفت : همه روستاهای زیر پوشش این درمانگاه راههای ارتباطی کوهستانی و فاقد آسفالت دارند لذا تردد اهالی به دیگر مراکز درمانی منطقه با توجه به بعد مسافت ، سخت و طاقت فرسا است.
فردین صادقی افزود : تردد وسایل نقلیه برای دیگر مراکز به دلیل نبود سرویس عمومی و نامناسب بودن جاده ها با هزینه گزاف انجام می شود .
پزشکان تمایلی به خدمت در مناطق محروم اندیکا ندارند
رییس شبکه بهداشت و درمان اندیکا در این زمینه به خبرنگار ما گفت : به دلیل نبود امکانات و زیرساخت ها پزشکان تمایلی به خدمت در مناطق محروم اندیکا ندارند .
دکتر وحید کاظمی افزود : در این شهرستان پزشک عمومی پیمانی و رسمی نیز وجود ندارد و پزشک این مناطق از طریق طرح و قرارداد تامین می شود که در حال حاضر نه طرحی وجود دارد و نه پزشکی برای انعقاد قرار داد به شهرستان مراجعه کرده است.
دهستان شیرین بهار از توابع بخش چلو شهرستان اندیکا می باشد.
تعطیلی تنها درمانگاه شیرین بهار اندیکا در حالی است که سرنوشت احداث بیمارستان در شهرستان ۶۰ هزار نفری اندیکا به عنوان محروم ترین شهرستان استان خوزستان همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد.
اندیکا با مرکزیت شهر قلعه خواجه دارای سه بخش با مساحت ۲هزار و ۳۰۰ کیلومتر مربع در شمال شرق خوزستان واقع شده است.