3

تشخیص بزرگترین قاتل سرطانی ممکن می‌شود

  • کد خبر : 7859
  • 06 اردیبهشت 1401 - 10:14
تشخیص بزرگترین قاتل سرطانی ممکن می‌شود
مدیر مرکز تحقیقات پزشکی چین می‌گوید: چین پیشرفت های بزرگی در تشخیص و درمان سرطان ریه، شایع‌ترین سرطان از لحاظ شیوع و مرگ و میر داشته که به درمان بیماران کمک می‌کند.

به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، ژی ژیویی، مدیر مرکز تحقیقات پزشکی چین می‌گوید: چین پیشرفت های بزرگی در تشخیص و درمان سرطان ریه داشته است.

در سراسر دنیا، سرطان ریه شایع‌ترین سرطان از لحاظ شیوع و مرگ و میر به‌شمار می‌رود. در سال ۲۰۰۸، ۱٫۶۱ میلیون مورد جدید و ۱٫۳۸ میلیون مرگ و میر ناشی از سرطان ریه گزارش شد. بالاترین نرخ‌ها در اروپا و آمریکای شمالی است. جمعیتی که احتمال ایجاد سرطان ریه در آن‌ها بیشتر است افراد بالای ۵۰ سال هستند که سابقه کشیدن سیگار دارند.  خلاف میزان مرگ و میر در مردان که از بیش از ۲۰ سال پیش در حال کاهش است، نرخ مرگ و میر ناشی از سرطان ریه در زنان در طول دهه‌های گذشته افزایش یافته‌ و اخیراً در حال تثبیت است.

به گفته ژی ژیویی، مدیر مرکز تحقیقاتی بهداشت چین، به دلیل همه‌گیری کووید-۱۹، سی‌تی‌اسکن‌های بیشتری در چین برای تشخیص بیماری‌های ریوی انجام شده است که منجر به کشف زودهنگام ندول‌های ریه در بیماران و در نتیجه تشخیص سرطان در مراحل اولیه می‌شود.

به گفته این متخصص، تشخیص زودهنگام برای درمان زودهنگام بیماران مبتلا به سرطان ریه حیاتی است که به پیشرفت میزان بهبودی کمک می‌کند.

ژی ژیویی تاکید می‌کند، در این میان، بیماران مبتلا به سرطان ریه به طور فزاینده ای با جراحی کم تهاجمی به ویژه توراکوسکوپی درمان می‌شوند که در مقایسه با جراحی باز در گذشته آسیب بسیار کمتری به بدن وارد می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: این درمان بیشتر بیماران سرطان ریه را در مراحل اولیه درمان می‌کند و به بیماران مسن بیشتری کمک می کند تا از جراحی‌ها جان سالم به در ببرند.

این متخصص گفت: علاوه بر این، با استفاده گسترده از آزمایش‌های ژنتیکی که به تشخیص جهش در DNA سلول‌های سرطانی کمک می‌کند، هدف درمانی و ایمونوتراپی برای کمک به بیشتر بیماران سرطانی در مراحل پایانی برای زنده ماندن طولانی‌تر و کیفیت زندگی بهتر اتخاذ شده است.

به گفته ژی ژیویی، در دهه گذشته، چین پیشرفت زیادی در درمان سرطان ریه داشته، به ویژه در درمان هدفمند که پایه و اساس پزشکی دقیق است که سلول‌های سرطانی را بدون تأثیر بر سلول‌های طبیعی هدف قرار می‌دهد.

لینک کوتاه : https://hashiehkhabar.ir/?p=7859

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.