0

۷۰ پنل خورشیدی بین خانوارهای عشایری گتوند توزیع شد

  • کد خبر : 27246
  • 20 فروردین 1404 - 22:33
۷۰ پنل خورشیدی بین خانوارهای عشایری گتوند توزیع شد
۷۰ دستگاه مولد برق خورشیدی قابل حمل (پنل خورشیدی) روز چهارشنبه با حضور مسوولان گتوند بین عشایر این شهرستان توزیع شد.

به گزارش حاشیه خبر، سرپرست فرمانداری گتوند روز چهارشنبه در آیین توزیع این پنل‌های خورشیدی گفت: خانوارهای عشایری کوچ‌رو که از اشتراک برق بهره مند نبودند با همکاری امور عشایر و شرکت توزیع برق شناسایی و این پنل‌های خورشیدی بین آنها توزیع شد.

محسن آقایی افزود: قیمت هر دستگاه پنل خورشیدی ۳۱۰ میلیون ریال است که ۹۰ درصد این مبلغ توسط شرکت توانیر و ۱۰ درصد توسط خانوارهای عشایری تامین شده است.

وی هزینه تامین این پنل‌های خورشیدی را ۲۲ میلیارد ریال اعلام و اظهارکرد: هنوز نیاز به پنل خورشیدی بین عشایر گتوند وجود دارد که بر اساس سهمیه سالانه شرکت توانیر بین عشایر توزیع خواهد شد.

شهرستان گتوند با جمعیت عشایری هفت هزار نفر در قالب یکهزار و ۶۰۰ خانوار در فاصله ۱۱۰ کیلومتری با مرکز استان خوزستان قرار دارد.

جامعه عشایری به دلیل پراکندگی از نعمت روشنایی کمی برخوردارند، بنابراین در قانون رفع محدودیت‌ها در این زمینه، توزیع پنل‌های خورشیدی علاوه بر حفاظت از محیط زیست منجر به توسعه به‌کارگیری انرژی‌های پاک می‌شود.

به گفته سرپرست سازمان امور عشایری ایران، در حال حاضر فقط ۲۵ درصد جامعه عشایری کشور از پنل‌های خورشیدی بهره‌مند هستند.

لینک کوتاه : https://hashiehkhabar.ir/?p=27246

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.