0

توسط شهرداری مسجدسلیمان انجام شد؛ نصب تابلوهای ترافیکی در معابر مسجدسلیمان

  • کد خبر : 29164
  • 26 تیر 1404 - 17:11
توسط شهرداری مسجدسلیمان انجام شد؛ نصب تابلوهای ترافیکی در معابر مسجدسلیمان
به‌منظور ارتقاء ایمنی ترافیکی و ساماندهی عبور و مرور در معابر شهری، عملیات نصب تابلوهای راهنمایی و رانندگی در مناطق نمره چهل، هشت‌بنکله و دیگر نقاط شهری مسجدسلیمان آغاز شد.

به گزارش حاشیه خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مسجدسلیمان، این اقدام با دستور محمد خسروی شهردار مسجدسلیمان با همکاری سرگرد موسوی رئیس راهنمایی و رانندگی شهرستان توسط واحد ترافیک شهرداری اجرا گردید.

شهردار مسجدسلیمان در این خصوص اظهار داشت: در این مرحله تعداد ۱۰۰ عدد تابلو در نقاط مختلف شهر نصب شده است.

وی تصریح کرد : نصب این تابلوها با هدف افزایش نظم ترافیکی، تسهیل در شناسایی مسیرها و ارتقاء فرهنگ رانندگی ایمن در سطح شهر صورت گرفته و به‌عنوان بخشی از برنامه‌های مدیریت شهری برای بهبود زیرساخت‌های ترافیکی ادامه خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://hashiehkhabar.ir/?p=29164

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.