0

بازهم همان داستان همیشگی/ لمسِ لینک جعلی سامانه ثنا موجب سرقت اینترنتی ۱.۸ میلیارد ریالی شد

  • کد خبر : 29437
  • 22 مرداد 1404 - 15:04
بازهم همان داستان همیشگی/ لمسِ لینک جعلی سامانه ثنا موجب سرقت اینترنتی ۱.۸ میلیارد ریالی شد
رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی گفت: فردی با کلیک بر روی لینک جعلی سامانه ثنا، مبلغ یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال از حسابش برداشت شده بود.

به گزارش حاشیه خبر، سرهنگ قدرت الوانی در این خصوص بیان کرد: فردی با مراجعه به پلیس فتا شهرستان نهبندان، شکایت خود را مبنی بر دریافت پیامک حاوی لینک جعلی از سوی فردی ناشناس ارائه داد.

وی ادامه داد: در این پیامک ادعا شده بود که از وی در قوه قضائیه شکایت شده و برای مشاهده متن شکایت، باید مبلغی ناچیز پرداخت شود.

سرهنگ الوانی افزود: شاکی پس از کلیک روی لینک و وارد کردن اطلاعات بانکی خود، متوجه برداشت یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال از حسابش شد و بلافاصله موضوع را به پلیس فتا گزارش داد.

رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی اظهار کرد: با هماهنگی مرجع قضایی، بخش قابل توجهی از مبلغ سرقت شده به حساب شاکی بازگردانده شد و پرونده برای رسیدگی بیشتر به دادسرا ارسال شد.

وی با تاکید بر اینکه ابلاغیه‌های الکترونیکی سامانه ثنا فقط برای کاربران ثبت‌نام‌شده ارسال می‌شود، گفت: برای مشاهده ابلاغیه قضایی، نیازی به پرداخت هیچ وجهی نیست.

سرهنگ الوانی افزود: شهروندان در صورت دریافت پیامک‌های مشکوک، از کلیک روی لینک‌ها خودداری کرده و صحت پیام را از طریق سایت رسمی مربوطه بررسی کنند.

لینک کوتاه : https://hashiehkhabar.ir/?p=29437

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.