1

موفقیت ۲ خوزستانی در جشنواره مطبوعات و رسانه‌های خلیج فارس

  • کد خبر : 30646
  • 29 مهر 1404 - 11:19
موفقیت ۲ خوزستانی در جشنواره مطبوعات و رسانه‌های خلیج فارس
رتبه اول و سوم بخش تیتر و رتبه دوم بخش یادداشت در جشنواره منطقه‌ای مطبوعات و رسانه‌های خلیج فارس به روزنامه‌نگاران خوزستانی رسید.

به گزارش حاشیه خبر، هادی خوش‌سیما، روزنامه‌نگار خوزستانی در نهمین جشنواره منطقه‌ای مطبوعات و رسانه‌های خلیج فارس، در بین هفت استان جنوبی کشور موفق به کسب رتبه نخست بخش «تیتر» و رتبه دوم بخش «یادداشت و سرمقاله» شد.

همچنین ابراهیم متین سیرت دیگر خوزستانی‌ مقام آور در این جشنواره، با تیتر «انگشتی که خورشید را نشانه گرفت» در بخش تیتر مقام سوم را کسب کرد.

آیین اختتامیه این جشنواره سه‌شنبه ۲۲مهر، با حضور هومن عظیمی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه هشت کشور در فرهنگسرای طوبی بندرعباس برگزار شد.

در این دوره از جشنواره، روزنامه‌نگاران و خبرنگارانی از استان‌های هرمزگان، فارس، کرمان، جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، بوشهر و خوزستان شرکت داشتند و آثار برگزیده در بخش‌های مختلف مورد تقدیر قرار گرفتند.

بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره، داوری آثار توسط اداره کل مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حضور داوران، محمود مختاریان، علیرضا کتابدار و مریم سلیمی انجام شد.

لینک کوتاه : https://hashiehkhabar.ir/?p=30646

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.