به گزارش حاشیه خبر، احمد حفیظی اظهار داشت: هرساله چای ترش در اردیبهشت ماه کشت و در آبان ماه برداشت میشود و کشاورزان شهرستان گتوند درحال برداشت این گیاه دارویی ارزشمند هستند.
وی افزود: چای ترش یک گیاه گرمسیری با نیاز آبی کم است که میشود به عنوان یکی از کشتهای جایگزین نقش مهمی در اصلاح الگوی کشت و صرفه جویی در منابع آبی داشته باشد.
حفیظی تصریح کرد: چای ترش که به چای قرمز نیز معروف است و دارای خواص دارویی بوده و در کاهش قند خون، فشار خون، درمان بیماریهای کبدی و کنترل کلسترول خون موثر است.
























