تاریخ : جمعه, ۲۱ آذر , ۱۴۰۴ 22 جماد ثاني 1447 Friday, 12 December , 2025
0

نجات جان ۲ نفر در سیلاب روستایی در مسجدسلیمان

  • کد خبر : 31861
  • 21 آذر 1404 - 20:14
نجات جان ۲ نفر در سیلاب روستایی در مسجدسلیمان
معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر خوزستان از نجات جان ۲ نفر گرفتار در سیلاب و تداوم عملیات جست‌وجو برای یافتن یک مفقودی در محدوده پل بتوند به روستای بتوند شهرستان مسجدسلیمان خبر داد.

به گزارش حاشیه خبر، امیرعباس نجفی در خصوص ابعاد وقوع این حادثه بیان کرد: شامگاه پنجشنبه گزارشی مبنی بر گرفتار شدن سه نفر در جریان سیلاب در حاشیه رودخانه و محدوده پل بتوند به روستای بتوند به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات امداد و نجات استان اعلام شد.

وی گفت: بلافاصله پس از دریافت گزارش، سه تیم عملیاتی تخصصی از پایگاه‌های عنبر، ۲ راهی لالی و شعبه مسجدسلیمان، مجهز به خودروهای ست نجات، آمبولانس و خودروی پشتیبانی، به محل حادثه اعزام شدند.

معاون امداد و نجات استان ادامه داد: با تلاش نجاتگران، ۲ فرد گرفتار نجات یافته و اقدامات اولیه امدادی برای آنان انجام شد. عملیات جست‌وجو برای یافتن فرد سوم که در جریان آب به سمت پایین‌دست رفته، در حال انجام است.

نجفی با اشاره به دشواری‌های عملیاتی در منطقه گفت: به دلیل افزایش دبی آب، تاریکی هوا و محدودیت‌های دسترسی، تیم‌ها با رعایت اصول ایمنی و بر اساس پروتکل‌های تخصصی عملیات سیلاب، در حال جست‌وجوی دقیق منطقه هستند.

وی ادامه داد: عملیات جست‌وجو تا یافتن فرد مفقود بدون وقفه ادامه خواهد داشت.

روستای بتوند از توابع شهرستان مسجدسلیمان در شمال‌شرقی خوزستان قرار دارد و در ناحیه‌ای کوهستانی و نزدیک به بستر رودخانه واقع شده است. شهرستان مسجدسلیمان از شهرهای قدیمی و نفت‌خیز خوزستان به شمار می‌رود و در میان رشته‌کوه‌های زاگرس واقع شده است. فاصله مسجدسلیمان تا اهواز، مرکز استان، ۱۲۵ کیلومتر است.

لینک کوتاه : https://hashiehkhabar.ir/?p=31861

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.