0

سرعت تخلیه و بارگیری در بندر امام خمینی سرعت گرفته‌است

  • کد خبر : 33633
  • ۰۶ فروردین ۱۴۰۵ - ۸:۴۲
سرعت تخلیه و بارگیری در بندر امام خمینی سرعت گرفته‌است
استاندار خوزستان با اشاره به تلاش‌های بی‌وقفه دستگاه‌های اجرایی در بندر امام خمینی (ره)، بر تثبیت امنیت غذایی و روانی زنجیره تامین کالا در شرایط حساس کنونی تاکید کرد.

سید محمدرضا موالی‌زاده عصر روز گذشته در بازدید از اسکله بندر امام خمینی (ره) گفت: میزان تخلیه از کشتی‌ها و انتقال آن‌ها به سوله‌ها نسبت به مدت مشابه سال قبل چندین برابر شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مشکلی از لحاظ تامین کالاهای اساسی وجود ندارد، افزود: این افزایش چشمگیر در سرعت عملیات تخلیه و بارگیری، حاصل تلاش‌های شبانه‌روزی تمامی عزیزان است که حتی یک روز هم مرخصی نداشتند و پای کار بودند.

موالی‌زاده تصریح کرد: با تاکیدات جدی و هماهنگی‌های به عمل آمده، این اتفاق رخ داده و امیدواریم این روند با شتاب بیشتری ادامه یابد.

استاندار خوزستان در خصوص نحوه جابجایی کالاها نیز توضیح داد: برای تسریع در امر ترابری، علاوه بر استفاده از ظرفیت کامیونی و جاده‌ای، از ظرفیت ریلی نیز بهره‌برداری می‌شود که خوشبختانه همه دستگاه‌های متولی در این زمینه همکاری کامل دارند.

لینک کوتاه : https://hashiehkhabar.ir/?p=33633

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.