تاریخ : یکشنبه, ۲۹ تیر , ۱۴۰۴ 25 محرم 1447 Sunday, 20 July , 2025
0

تولید و عرضه شیرخشک در کشور ادامه دارد

  • کد خبر : 28527
  • 27 خرداد 1404 - 12:15
تولید و عرضه شیرخشک در کشور ادامه دارد
سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو، از تداوم تولید و عرضه شیرخشک در کشور خبر داد.

به گزارش حاشیه خبر، شهرام شعیبی، سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو، از تداوم تولید و عرضه شیرخشک در کشور خبر داد و گفت: وضعیت تولید شیرخشک‌های رگولار و رژیمی در کشور مساعد است و کارخانه‌های تولیدکننده به‌صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت هستند.

وی افزود: با توجه به موجودی مواد اولیه در شرکت‌ها، حداقل برای ماه‌های آینده تأمین بدون وقفه ادامه خواهد داشت. همچنین در خصوص شیرخشک‌های رژیمی وارداتی و متابولیک نیز برنامه‌ریزی لازم انجام شده و پیش‌بینی می‌شود روند تأمین این فرآورده‌ها نیز به‌صورت مستمر ادامه یابد.

سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک تأکید کرد: هماهنگی‌های لازم با شرکت‌های پخش برای توزیع به‌موقع شیرخشک در داروخانه‌ها انجام شده و معاونت‌های غذا و دارو در دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز با نظارت مستمر، دسترسی کافی مردم به این فرآورده‌ها را تضمین می‌کنند.

شعیبی در پایان خاطرنشان کرد: از مردم عزیز درخواست داریم با آرامش کامل و بدون نگرانی نسبت به تأمین شیرخشک، هنگام مراجعه به داروخانه‌ها تنها به اندازه نیاز واقعی خود خرید کنند، چرا که هیچ‌گونه مشکلی در روند تولید و توزیع این محصول وجود ندارد.

لینک کوتاه : https://hashiehkhabar.ir/?p=28527

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.