تاریخ : سه شنبه, ۲ تیر , ۱۴۰۵ 8 محرم 1448 Tuesday, 23 June , 2026
1

دیدار مدیر عامل نفت و گاز مارون با جانبازان نخاعی خوزستان

  • کد خبر : 34126
  • 04 می 2026 - 21:38
دیدار مدیر عامل نفت و گاز مارون با جانبازان نخاعی خوزستان
مدیرعامل و جمعی از مدیران شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون به همراه امام جماعت این شرکت و فرمانده مرکز بسیج شهید تندگویان وزارت نفت-جنوب، شنبه ۱۳ اردیبهشت با حضور در دبیرخانه کنگره بین المللی بزرگداشت جانبازان و شهدای قطع نخاعی خوزستان و آسایشگاه همجوار، با تنی چند از جانبازان دفاع مقدس دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش حاشیه خبر به نقل از روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون، مهندس قباد ناصری ضمن ادای احترام به مقام شهدا به ویژه سید شهدای جنگ رمضان امام خامنه ای(ره) و تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب(حفظه الله)،در تاریخ انقلاب از جنگ تحمیلی نخست تا سوم، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران به پشتوانه مردم و رزمندگان همواره پیروز بوده است.

الگوی دلاوری و ایثارگری جوانانی که امروز در میدان حضور دارند، شهدا و جانبازان ۸ سال دفاع مقدس می باشند

وی با ارایه گزارشی کامل از دستاوردهای فنی و عملیاتی این شرکت در شرایط جنگی و اقدامات انجام شده در حوزه مسئولیت های اجتماعی، افزود: کارکنان صنعت نفت نیز در این حماسه درخشیدند و در خط مقدم تولید، اهداف اقتصادی کشور را تحقق بخشیدند.

سردارعبدالعلی ذاکری، از جانبازان سرافراز سال دفاع مقدس نیز به نیابت از حاضران در این دیدار تلاش های جهادی کارکنان صنعت نفت را ارج نهاد و تاکید داشت که مسیر حق همواره به نور ختم می شود و در سایه تقوی و تبعیت از رهبری، روز پیروزی بر استکبار از همیشه نزدیک تر است.

مهندس بهروز نهاوندی، فرمانده مرکز مقاومت بسیج شهید تندگویان وزارت نفت، نگاه انقلابی و تفکر بسیجی را از عوامل اصلی چیرگی بر کلیه مشکلات برآمده از جنگ برشمرد و اظهار داشت که شرایط امروز یعنی نقش تعیین کننده ما در کلیه معادلات بین المللی، ثمره استمرار همین نگاه و تفکر از روز نخست انقلاب تا امروز می باشد.

لینک کوتاه : https://hashiehkhabar.ir/?p=34126

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.